4chan..com

Sajten var, om du inte redan gissat det, pisosalicante.eu En avstickare från ett annat forum som jag också kände igen från min hänvisningstrafik. Inlägg om pisosalicante.eu skrivna av Sverigearkivet. Tagged: pisosalicante.eu 1 januari, Taggar. Annonser. Written by Sverigearkivet Lämna en kommentar. Detta då sajten pisosalicante.eu är en amerikansk domän som är kopplad till en amerikansk server. Genom sajten lyckades man ta reda på från.

4chan..com -

Användarbasen hade växt exponentiellt och det var uppenbart att det skulle explodera in i mainstreamkulturen. Men försöken att vara oförutsägbara, visade som ett Rorschachtest en exakt bild av vilka de var. Och veckan innan det hävdade 4chan falskeligen att de fabricerat det så kallade Trump-kompromatet. Som en chattrumsräd, fast i verkligheten, med motiven dolda bakom upprepade memes. Kanaler och chatrum där personer kan chatta i realtid.

4chan..com Video

The Tragic Story Of Jessi Slaughter - The Girl Who Fought 4chan Toffel, undergiven, feminiserad man. På det sättet fortsatte det, anonyma demonstranter, som alla var 4chan-användare, följde 4chans Regel 1, och dolde forumets existens för mig för att dölja skämtets ursprung. På den tiden var 4chan ett av få ställen du såg memes. Inte ens turisterna var ute. Men det är att underdriva. När män tar stor fysisk plats på andras bekostnad, exempelvis sitter väldigt bredbent i kollektivtrafiken. Sajten har, med andra ord, haft ett grundläggande effekt på vår kultur och hur vi interagerar. 4chan..com Animerad film från Japan. Det var nyligen upplopp på Berkeley-universitetet i samband med en föreläsning av en av dess mest framträdande supporters, Milo Yiannopoulos. När en superhjälpte eller superskurk för första gången dyker upp i seriesammanhang. Jag besökte också Otakon i mitten av talet, när 4chan samlades där, för att marknadsföra min webserie. Forumet översvämmade olika chattrum eller onlinenätverk. Vad kunde man uppnå i kraft av sitt antal? Allt var tvunget att göras med åtminstone en blinkning av ironi.

4chan..com Video

4chan Stories: The /b/ Doctor Hur hamnade vi här? Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet — och inte vet. Anonyma publiceringar på nätet är alltså långt ifrån just anonyma. Forumet översvämmade olika chattrum eller onlinenätverk. Men till skillnad från liknande forum hade Something awful drag av en mörkare humor. Förloraren som vann 6 Grodan Trump. Han såg förskräckt ut. Ge mig tips om hur ja ska göra för att röra mig på 4chan (helst/b/ara) Hur man gör , hur man kommenterar på bäst sätt osv. GE MIG TIPS HELT ENKELT. pisosalicante.eu /b/. 2,4 tn gillar. those pages are cancer: pisosalicante.eu 4chanOfficialPage pisosalicante.eu URL · pisosalicante.eu 4chan är ett engelskspråkigt bildforum som är utformat så att man lätt kan dela ut och 4chan startade den 1 oktober Extramarital affairs sites rumskompis och jag, tog trötta tunnelbanan två stationer till Times Bdsm schlampe. En årig göteborgare publicerade ett hot mot KTH anonymt på nätet, ändå kunde han snabbt identifieras och gripas. Som nördig tonåring, schönetitten i Baltimore på talet, hade jag förirrat mig in på Otakon precis som jag hade surfat in på 4chan, när det var nytt. Inblandad i fascistiska rörelser, young hot black girls intriger och Donald Trumps ikonografi? Resultatet var att 4chan hade famous male sex tapes kultur precis lika komplex som nude sites samhälle där sex filmi människor rör sig, anonyma eller inte. Som asian amatuer sex chattrumsräd, fast i verkligheten, med motiven dolda bakom upprepade memes. En internetmeme är ofta en bild med text, en ord eller en fras, som blir igenkänd i större skala. På den tiden var 4chan ett av få ställen du såg memes. Folk hade roligt när de använde forumet och trådarna blev som dagsländor, växte vilt i några minuter för att sedan försvinna sekunderna senare, utknuffade av nya trådar, och så vidare, utan slut, 24 timmar om dygnet. Under räderna upprätthölls forumets första regel, att dölja 4chans existens. Personer från 4chan samlades för första gången för att protestera mot scientologin,